Mean terkkuja maailmalta ;)

Viljar Shopin sponsoriratsastaja Mea Packalenin näppikseltä:

Moikka!

Kuten jo instagramin puolella vähän kerroin, olen päässyt kisaamaan parit kansainväliset kisat tässä viime viikkojen aikana. Kyseessä olivat siis Future Champions-kisat Saksan Hagenissa, sekä kansainväliset kisat Belgian Diepenpeekissä.

Hagenin kisat olivat tosi isot kisat ja mun ja Bellevuen ekat kansainväliset. Siellä kisattiin sekä koulua, että esteitä, joten porukkaa ja hevosia oli tosi paljon. Menin Hagenissa junnujen joukkarin, henkkarin ja kürin. Kisat meni aika hyvin muutamia omia virheitä lukuunottamatta. Koko tapahtuma oli hyvin järjestetty ja kaikki toimi, joten kisapaikalla oli tosi hyvä fiilis. Koko reissu meni hyvin ja oli tosi kivaa päästä kisaamaan vähän isompiin kisoihin pitkästä aikaa.

Belgian kisat olivat viikko sitten ja siellä mentiin taas joukkari, henkkari ja kür-ohjelma. Diepenpeekistä löytyi pieni extreme-elementti, kun vain kymmenien metrien päässä radasta kulki junarata, jolla kulki jatkuvasti junia. Onneksi Belle on superkiltti ja keskittyi täysillä töihin junista huolimatta. Joukkari ja henkkari menivät hyvin ja oltiin 15 parhaan joukossa, joten pääsin vielä vikalle päivälle menemään vapaaohjelmaa. Teimme Belgiaan uuden kürin Bellelle ja saatiin siitä vähän päälle 69% ja oltiin koko kisassa yhdeksänsiä. Nyt vielä pari viikkoa treeniä ja sitten kohti EM-kisoja. 🙂

Iso kiitos vielä Fia, Ida ja Poul avusta ja hevosen lainasta!

Seuraa Meaa myös instagramissa! @rockdressage

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s